rafa-haro-artista

*

Rafa Haro Galera

Dissenyador d’escenografies per teatre i professor d’art

Rafa Haro: llicenciat en Belles Arts i especialitzat en escultura pública i arquitectura efímera. He coorganitzat les tres edicions anuals del festival d’Art Obertencanal (2004).

.

Informació.

Sóc Rafa Haro

Actualment treballo en l’àmbit de la gestió artística del Festival LOLA. M’encarrego del comissariat de les exposicions al Muxart, espai d’art i creació contemporanis. Participo en el disseny i creació d’escenografies com a membre de la companyia Tramateatre.

Combino la gestió artística i el disseny i la construcció d’escenografies per obres de teatre. També em dedico a la docència a escoles d’art i a centres d’educació formal i no formal.

 

Professor d’art i dissenyador d’escenografies per teatre

Estic interessat en la creació plàstica i les confluències amb l’espai públic urbà i amb el teatre. L’espai públic i escènic són propiciadors de relacions i de narratives. El traç d’una línia conforma un límit entre interior i exterior, buit i ple, figura i fons, present i absent.

Trajectòria.

2002.

  • Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona l’any 2002.

2003.

  • Postgrau en Arquitectura efímera, evsdeveniments i conceptes estètics. Universitat Politècnica de Catalunya, l’any 2003.
  • Professor de dibuix, pintura, expressió plàstica i creativitat, col·legiat número 2578. Docència a la Fundació Pere Tarrés, Escola Municipal d’Arts Plàstiques d’Esparreguera i al Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

2004-2006.

  • Comissari d’exposicions artístiques, membre del col·lectiu Obert en Canal amb el que organitzaren tres edicions del Festival Dependent a Esparreguera, 2004-2006.

2010-2011.

  • Comissari d’exposió. Organitzador de l’àrea d’arts visuals del Festival de teatre LOLA, des de l’any 2010.
  • Membre de la companyia Tramateatre produccions des de l’any 2011.

2012-2015.

 

2019-2020.

  • Professor associat a la Facultat d’Educació de la UB. Departament de Didàctiques aplicades.

 

Actualitat.

ComparteixTw.Fb.Pin.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!